divider

MOEDERDAG-ACTIE

Win een leuke koektrommel met 12 ambachtelijk gebakken, handgedecoreerde koekjes!

Binnenkort is het Moederdag. Eén van de mooiste feestdagen van het jaar, vind ik.
Ik heb altijd al wel iets speciaals gehad met Moederdag, waarschijnlijk omdat ik rond Moederdag jarig ben, soms zelf op Moederdag zelf, zoals op mijn eigen eerste Moederdag!

Ik ben de avond voor Moederdag geboren en mijn moeder heeft wel eens gezegd, dat ik een Moederdagkadootje was. Maar ik vind vooral dat mijn moeder een kadootje is!

Ik heb de meest fantastische moeder van de wereld. Ze kent me door en door (wat niet altijd even leuk is ), staat altijd met raad en daad voor me (en vele anderen) klaar, past op mijn kinderen, leerde me koken, bakken (ben ik héél blij mee) en een huishouden runnen, en heeft me voor een groot deel gevormd tot de persoon die ik nu ben. Ze heeft maar 1 minpuntje: ze cijfert zichzelf te vaak weg!

Een kleine 4 jaar geleden werd ik zelf moeder en, het is een enorm cliché, ik weet het, vanaf dat moment ben ik alles nog meer gaan waarderen, wat mijn moeder voor me doet en laat en haar ook meer gaan begrijpen. Ik hoor mezelf soms praten en dan denk ik: “dat heb ik toch al eens eerder gehoord…?”

Ik weet, dat er meer van dit soort moeders op de wereld zijn. En allemaal zijn ze op hun eigen manier speciaal voor hun kinderen. Daarom leek het me leuk, om een Moederdagactie te organiseren.

Wat kun je winnen?
Een leuke koektrommel met 12 ambachtelijk gebakken, handgedecoreerde koekjes, speciaal voor Moederdag, om je moeder te vertellen, hoe bijzonder ze is!

Wat moet je doen?
Stuur mij een mail naar wendy@wenskoekjes.nl en vertel, waarom jouw (schoon-/stief-)moeder WensKoekjes verdient/verdiend zou hebben. Ook als je moeder er niet meer is, mag je uiteraard gewoon mee doen. Je hebt vast dierbaren in de omgeving met wie je van de koekjes kunt genieten, ter herinnering aan haar.

Actievoorwaarden:
Je kunt je verhaal inzenden tot 1 mei a.s. Hierna zal ik het liefste, leukste, mooiste, ontroerendste, meest bijzondere verhaal belonen met een leuke koektrommel en 12 koekjes. Deze ontvang je uiteraard op tijd, om ze met Moederdag aan je moeder te geven!

Je mailadres zal verder niet voor commerciële doeleinden gebruikt worden en alle informatie behandel ik met discretie en blijft vertrouwelijk. Ik maak de uitslag bekend via mijn website, Twitter en Facebook. Bovendien neem ik via de mail contact op met de winnaar, om de adresgegevens op te vragen.

4 Berichten op MOEDERDAG-ACTIE

 • monica moldoveanu schreef:

  Mijn moeder heft haar geborte land verlaten ( romenie) voor en man die blijk niet zo te zij toe hij had voorgedaan, Zij heft alles opgegeeven om hier in Nederland met de man te kunne zij. Huis, werk, fam. Door en zware tijd is zij toch besloten na 15 jaar weg te gaan bij hem. Zonder geld, wek met en kind . Gelukig zijn wij goed terecht gekomen maar ik ben zo trots op haar zij verdint alles in deze wereld darom hoop dat zij verdint en special moederdag actie zonder haar kracht waren wij verloren in en land waar je de tal en de gevontes niet kent mvg

 • Linda schreef:

  Ha Wendy,

  Het lijkt wel alsof je het over mijn moeder hebt;-)!
  Super actie!!

  Groetjes van je zus(je)

 • Gabriële schreef:

  Oh sorry, ik duwde ergens op en toen was alles al geplaatst. Ik wilde je even laten weten dat ik het een hele leuke en vooral lieve actie vind. Ik zal me zeker eens bedenken over mijn moeder, want ze is echt de aller-allerliefste en dan de reactie nog eens plaatsen.

  Liefs,
  Gabriële

 • Gabriële schreef:

  Hoi Wendy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

divider